icons calendar
 
 

Uw eigen virtuele centrale mailserver overal te bereiken

Mail

Uw email is volkomen te vergelijken met een postkantoor en uw gewone brievenbus.

U stuurt een brief (mail) naar iemand. Deze persoon heeft een adres (emailadres). Uw brief komt toe op een postkantoor in zijn buurt.

Stel nu dat deze persoon een postbusadres bezit. Dus geen postbus op zijn rechtreeks adres. vb POSTBUS 4 Brussel. Hij zal dus op z'n minst 1 keer per dag naar het postkantoor gaan om er zijn brieven op te halen.

Dit is net hetzelfde wat er gebeurt via het internet:

  1. Mail afhalen via POP3. Wanneer echter zijn brieven verloren raken is hij ze definitief kwijt. Instelling in outlook  Email Service "mail afhalen in POP3"

    Zo werken de meeste providers (een Belgacom, een Telenet, een Epnet, een Scarlet), m.a.w. de bedrijven waar je nu een abonnement voor internet hebt afgesloten.

  2. Een andere, veiliger manier is een copy van al uw brieven maken en ophalen, dit terwijl alle originele brieven in je postbus blijven. Nu kan U in uw brievenbus nog steeds alle brieven die u niet definitief hebt weggegooid, terugvinden.
    Dit heet dan uw mail ophalen via Email service "IMAP".

  3. Een derde manier om deze mail op te halen heet dan Webmail. (of service http). U gebruikt dan  een pc verbonden aan het internet die beschikt over intenet explorer, of firefox, Google Chrome of om het even welke andere webbrowser-software... gebruiken om uw mail te raadplegen of email te versturen. Hiervoor zijn géén instellingen nodig en geen outlook o.i.d. Een verbinding maken via webmail, daar uw login en wachtwoord ingeven en er verschijnt een outlook-achtige voorstelling van uw brievenbus.
  4. Uw mail ophalen van een specifieke mailserver "Exchange van Microsoft" of een Exchange alike of cloon zoals de Kerio mailserver gebeurt via een propriëtaire software. Dankzij een connector geleverd door Kerio kan men met outlook alle mogelijkheden van Exchange benutten

  5. Exchange en Exchange alike's laten naast uitgebreide mail, ook tal van andere faciliteiten toe, zoals (gedeelde) agenda's, gezamelijke adressen, nota's enz...

 

 

Of u nu behoefte hebt aan 1 mail adres of ettelijke honderden, u wordt steeds met een smile bediend. Voor ons is het begrip  KMO zéér rekbaar.

Uw onafhankelijkheid en vrijheid kent dus maar een kleine prijs!

Hou ook rekening dat, waar u voor betaalt, U ook uw rechten als koper kan laten gelden.

Gratis is gratis, zonder enig verhaal!

Vergeet ook niet dat de nasmaak van gratis u parten zal spelen bij het overschakelen naar een nieuwe provider.

Uw telefoonnummer kan u mee verhuizen maar uw email-adres nooit! U kunt uw jan@telenet.be niet meedragen naar jan@skynet.be!

Maak u ook hier onafhankelijk van derden door te kiezen voor je eigen email-adres.

M.a.w. Je krijgt niets voor niets!

én, niemand speelt graag zijn mails kwijt tijdens een computercrash!

én, niemand is gebaat met lange wachttijden of onduidelijkheden tijdens een gesprek met de klantendienst!

of, niemand is gebaat dat zijn gratis emailadres gebruikt (lees misbruikt) wordt om doorverkocht te worden en met spam te worden overladen.

 

 

Na 1 jaar op zoek naar betere (lees goedkopere) alternatieven om mail, agenda en contacten te centraliseren, naast de Exchange Server leek Kerio, na uitvoerige testen de beste oplossing.

Alle ingrediënten zijn nu aanwezig om zowat alles met alles te synchroniseren met als doel steeds je mail, agenda en contacten bij de hand te hebben.

Networx en M&C hebben hun krachten gebundeld en een Kerio mailserver opgesteld in hun datacenter. Beveiligd tegen stroomuitval, rechtreeks aangesloten op het Internet. Beveiligd tegen spam en antivirurs en zorgdragend voor een backup van uw gegevens.

Wij kunnen desgewenst ook een mailserver bij u zetten, daar waar je huidige sbs met exchange opgesteld staat. Wij installeren deze software op bijna op om het even welk platform en hardware.

Vergeet echter niet dat een eigen "in huis" mailserver aan strenge voorwaarden moet voldoen en steeds in volume blijft groeien. Waarom dus het risico nog lopen en steeds nieuwe investeringen doen, als dit alles aan een vaste licentie prijs ( = /maand/mailbox) aangeboden wordt. Wij laten u de keuze...